Треньорът на Антъни Джошуа сам се "пожертвал" и усетил жестоките му удари, за да напомпа самочувствието му


Треньорът на Антъни Джошуа сам се "пожертвал" и усетил жестоките му удари, за да напомпа самочувствието му
Снимка: Getty Images

2299 0

Треньорът Бен Дейвисън е пожертвал тялото си, за да помогне за излекуването на ума на Антъни Джошуа. След като загуби световните си титли на WBA, IBF и WBO в тежка категория от Александър Усик и след това се провали в реванша преди 18 месеца, иконата на Лондон от 2012 година остана без титла, без треньор и без бъдеща посока.

Гуруто на отбора на Великобритания и десетилетен ментор Роб МакКракен беше уволнен от Ей Джей. Последователните победи през 2023 година с треньор Дерик Джеймс изглежда закрепи ново партньорство за 34-годишния Джошуа.

Треньорът е пожертвал тялото си, за да вдъхне самочувствие на Джошуа

Бен Дейвисън бе и треньор на Тайсън Фюри

И все пак направи впечатление, че Бен Дейвисън беше в ъгъла на Ей Джей в двубоя срещу Ото Валин на 23 декември – най-рискованата и убедителна победа в натоварената година на Джошуа.

Още: Бруталните удари на Антъни Джошуа срещу Ото Валин, които ужасяват всеки съперник (ВИДЕО)

31-годишният Дейвисън сподели: "Физически беше много предизвикателно. Той успя да ме свали на земята няколко пъти, но, слава Богу, осъзна и леко смекчи удара. Той е абсолютно чудовище, всичко е изключително физически натоварващо, но не бих го подготвял по друг начин".

Дейвисън успя изгради връзка с Ей Джей и е важна част от екипа му. "Може да не го познавам от десет години, но мога да прочета настроението му и да усетя дали му се говори, или не. Чувствах, че мога да разбера кога иска малко пространство или иска смях и шеги. Мисля, че го разбирам". Джошуа се готви за двихбой срещу Франсис Нгану, където ще търси 4-та поредна победа.  Антъни Джошуа е суперфаворитът, но Нгану се готви да провали всичките му планове.

Къде да гледаме следващия двубой на Джошуа?

Къде да гледаме Джошуа срещу Нгану?

А тази вечер предстои поредната тежка битка за Джошуа, която ще е срещу Франсис Нгану отново в Рияд. Галавечерта в Саудитска Арабия ще започне около 19:00 часа българско време. Големият сблъсък между Джошуа и Нгану се очаква да стартира след полунощ българско време.

Никоя българска телевизия няма права за сблъсъка и няма да може да излъчи дуела. Въпреки това феновете на бокса ще имат възможност да гледат срещата на Ей Джей по стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Събитието е предлагано под формата "pay-per-view", като пакетът е на цена 34.99 лева. С него ще можете да наблюдавате пряко всяка секунда от цялата галавечер. Голямото боксово събитие, както и зрелището Джошуа - Нгану, ще можете да следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Още: "Големият обир": Как Франсис Нгану бе зверски ощетен от съдиите срещу Тайсън Фюри (ВИДЕО)

Джошуа да внимава: Бруталното кроше, с което Нгану преби Фюри и го остави на земята (ВИДЕО)

Антъни Джошуа: Не искам синът ми да се боксира, винаги ще има мишена на гърба!

БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК: DAZN зарадва феновете покрай Джошуа - Нгану

В колко часа започва боксовото зрелище Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану?

Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану по ТВ: Кога и къде да гледаме боксовото зрелище?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички