Това Уайлдър ли е? Паркър направи така, че Дионтей да наподобява на третокласен боксьор (ВИДЕО)


Това Уайлдър ли е? Паркър направи така, че Дионтей да наподобява на третокласен боксьор (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4495 0

Дионтей Уайлдър и Джоузеф Паркър сътвориха истинско зрелище на "Денят на страшния съд" в Саудитска Арабия. Новозеландецът доминираше през по-голямата част, а в осмия рунд сътвори истинско зрелище и се подигра с Бронзовия Бомбардировач и се поздрави заслужено с победата.

Рундът, в който Уайлдър бе попилян

Паркър сякаш започна доста по-предпазливо осмия рунд, предвид факта, че спечели по точки предишните. Около средата на рунда обаче Уайлдър вкара много тежко кроше в главата на новозеландеца. След това последва нов такъв при по-близка дистанция, но той не влезе толкова чисто. Последва ново дебнене, след което Паркър опита няколко леви прави в тялото и в главата на опонента.

При малко над 30 секунди новозеландецът потърси нокаута след яростна атака. Той вкара крошета, куки и прави - предимно с дясната ръка - всеки от тях изключително мощен срещу безпомощния и натикан в ъгъла съперник, но нокаутът се размина, а съдията не прекрати срещата. Уайлдър оцеля.

В крайна сметка, ръката на Паркър в края бе вдигната, а Дионтей Уайлдър дори стана за смях, мислейки си, че е спечелил битката срещу новозеландеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички