Тежките удари, които Тервел Пулев отнесе и накараха Кубрат да се хване за главата (ВИДЕО)


Тежките удари, които Тервел Пулев отнесе и накараха Кубрат да се хване за главата (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

17959 0

Тервел Пулев спечели Интернационалната титла на WBA в полутежка категория, след като в събота вечер показа изключителен бокс и победи категорично Дешон Уебстър след единодушно съдийско решение в зала "Колодрума" в Пловдив.

Българският предсатвител в тази дивизия за пръв път в кариерата си изигра цял 12-рундов двубой и не разочарова с разнообразието, което показа в своята игра, но битката срещу американеца не премина и без проблеми за по-малкия от братята Пулеви. 

Във втория рунд, който бе използван от Тервел за опознаване на съперника, Уебстър избухна с две изключително добри атаки, които определено създадоха временни проблеми за Пулев. В първата част на рунда американецът вкара два поредни леви удара - едно кроше и един прав, като вторият удар определено разклати българския боксьор. 

Кубрат Пулев реагира неодобрително, като камерите го уловиха как гледа притеснено след поредицата в главата на Тервел, като той получи и едно тежко дясно кроше до края на рунда.

Въпреки това българският боец имаше по-добри отигравания и успя да възстанови бързо-бързо позиция и на свой ред да зареди опасни атаки. Видео от опасния за родния боксьор втори рунд вижте под статията, а какъв съвет даде Кубрат Пулев на Тервел четете в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички