Коментар по братски: Кубрат Пулев с безценни съвети за Тервел


Коментар по братски: Кубрат Пулев с безценни съвети за Тервел
Снимка: БГНЕС

6108 0

Кубрат Пулев беше един от най-щастливите хора в зала "Колодрума", след като неговият брат - Тервел, спечели Интернационалната титла на WBA след зрелищен двубой и победа над Дешон Уебстър. И в типичен братски стил Кобрата похвали боксьора в полутежка категория, но обясни, че има нужда от още развитие, за да стигне висините, към които се е запътил. 

"Виждах, че брат ми води боя, въпреки че винаги може да има изненада. Беше важен мач за него, защото трябва да напредва в ранглистата. Отсега нататък трябва да се развива, защото сега му е времето", споредли претендентът за световната титла на Антъни Джошуа за Тервел Пулев.

Според Кобрата, по-малкият му брат трябва да продължи да трупа сериозен опит, тъй като това беше първият му 12-рундов двубой. Пулев обясни, че Тервел разполага с отлична техника и има всички шансове да се добере до мечтата си за световна титла. 

"Най-важното е да продължи да трупа опит. Този мач беше важен, но трябва още. Трябва да атакува и той световната титла скоро. Трябва да довърши започнатото и да стане световен шампион. Неговата категория също е много тежка, така че трябва да се развива. Смятам, че може да се справи. Той има необходимата техника, трябва му само още опит, това е според мен", каза още Кобрата. Той коментира и своето бъдеще, свързано с мач за световната титла, като Пулев обяви кога ще се изправи срещу Джошуа (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички