СНИМКА: Майк Тайсън подписа договора за мача с Рой Джоунс с цигара джойнт в устата


СНИМКА: Майк Тайсън подписа договора за мача с Рой Джоунс с цигара джойнт в устата
Снимка: Getty Images/Guliver

3340 0

Боксьорът Майк Тайсън показа, че не е загубил от своята ексцентричност с годините. Легендата доказа това, след като подписа договора за първия си мач след завръщането си с цигара с марихуана в устата. Снимка от момента бе публикувана в изданието TMZ. Договорът за мача е подписан миналия месец по време на разговор в Zoom.

Тайсън ще се бие с Рой Джоунс-младши на 12 септември в Калифорния. На двубоя няма да присъстват фенове заради пандемията от коронавирус. Също така, Тайсън няма да вземе никакви пари от битката, тъй като ще даде всичко за благотворителност. Той ще подпомогне американците, пострадали икономически, медицински и социално от пандемията. Точната сума, която ще бъде дарена, ще бъде определена след мача. Легендарният боксьор е заявил, че мисията в живота му не е да натрупа богатство, а да помага на хора в нужда.

Джоунс пък е щастлив, защото може да спечели над 10 милиона долара, което ще зависи от броя на хората, които ще платят, за да гледат мача. Той е заявил, че може да направи повече пари на 51-годишна възраст, отколкото когато е бил на 31. А защо Антъни Джошуа каза, че не би се боксирал с Тайсън вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички