Тайсън Фюри след 32-рата: Аз съм най-добрият в историята на тежка категория!


Тайсън Фюри след 32-рата: Аз съм най-добрият в историята на тежка категория!
Снимка: GettyImages

2457 0

Гръмко изявление след победата си над Дилиън Уайт направи Тайсън Фюри на "Уембли". Боксьорът, който никога не е страдал от излишна скромност, се обяви за най-добрият боец в тежка категория за историята.

"Доволен съм от представянето си. Надявам се той също да е доволен от своето. Никога не се беше бил със световен шампион. Аз не съм световен шампион, аз съм легенда в тази игра. Това не може да бъде отречено. Най-добрият съм в историята на тежка категория", заяви Циганския крал пред журналистите след успеха.

"Никой от големите в категорията не успя да ме победи. И тук не става дума за самочувствие. Преценете сами, тяло, високо 206 см. и тежащо 122 кг., се движи като средна категория, удря като гръм и издържа на всеки удар", допълни Фюри.

Както е известно, двубоят между него и Уайт завърши с нокаут в шестия рунд. Това бе 32-ра победа в 33 мача за цялата кариера на Тайсън като професионалист. Това бе и втората му поред защита на титлата от Световния боксов съвет. А ето какво е осъзнал Фюри след убийствения ъперкът срещу Уайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички