Рекорден за Острова от ВСВ брой зрители гледа на живо Фюри - Уайт


Рекорден за Острова от ВСВ брой зрители гледа на живо Фюри - Уайт
Снимка: GettyImages

1480 0

Пред около 94 000 зрители в Лондон Тайсън Фюри защити пояса на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория, след като спря Дилиан Уайт е шести рунд на изцяло британския сблъсък на стадион „Уембли“. Пред екзалтирани трибуни Циганския крал повтори намерението си да прекрати своята кариера.

Победата за Фюри, който се би на домашна земя за първи път от четири години насам, бе наблюдавана от рекорден брой зрители за Великобритания от Втората световна война насам. 33-годишният непобеден на ринга боец вече бе обявил, че това ще е последният му мач и каза веднага след края на сблъсъка: „Това може би е последният двубой за „Циганския крал“. И какъв начин само да се оттегля“.

"Благодаря за подкрепата, феновете са изключителни. Не мога да повярвам, че моите 94 000 сънародници – мъже и жени, дойдоха тук, за да ме видят на ринга. Просто искам да кажа от дъното на душата си „Благодаря на всеки човек, който си купи билет за тази вечер или остана до късно пред телевизора“, каза шампионът. Ето как Фюри срази Уайт снощи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички