Фюри забавя, но не забавя! Отправи послание и "оферта" към свой "критик"


Фюри забавя, но не забавя! Отправи послание и "оферта" към свой "критик"
Снимка: Getty Images

7780 0

Новият-стар световен шампион на Световния боксов съвет Тайсън Фюри (след победа над Дилиън Уайт) заяви, че е готов на страхотен жест към колега. Той обяви, че би настанил в една от къщите си сънародника си и колега Дерек Чисора, шампион на Великобритания и Европа според EBU. Според Фюри бившият съперник на Кубрат Пулев е станал бездомен.

"Дерек Чисора сега е бездомен. Той загуби къщата си срещу Джоузеф Паркър. Дерек, имам две къщи една до друга в Моркамб. Можеш да се нанесеш по всяко време, братко. Моралът на историята е такъв: никога не залагайте къщата си, дори ако сте на милион процента сигурни. Не можете да сте абсолютно сигурни в нищо в тази дивизия", каза Тайсън след победата си над Дилиън уайт снощи.

Чисора се би за последно на 1 май 2021 г., когато след съдийско решение отстъпи на новозеландеца Джоузеф Паркър. В цялата си кариера британецът е провел 43 мача, в които е постигнал 32 победи и 11 поражения. А ето защо преди време Фюри продаде големия си дом и си взе по-малък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички