Тайсън Фюри наруши мълчанието си, но не обели и дума за потенциалния мач с Джошуа (ВИДЕО)


Тайсън Фюри наруши мълчанието си, но не обели и дума за потенциалния мач с Джошуа (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1566 0

Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри най-после наруши мълчанието си в социалните мрежи, след като не бе активен през последните една-две седмици. Фюри, който се очаква да се изправи срещу Антъни Джошуа, не обели и дума за предстоящата битка между тях, а единствено отдаде почит към кралица Елизабет Втора.

Както е известно, държавното погребение се състоя в понеделник (19 септември) - десет дни след смъртта на кралицата. През този период Фюри е предпочел да не публикува нищо в социалните мрежи в знак на траур, а сега си позволи да почете кралицата.

"Хей, хора, днес е погребението на кралицата. През последните 10 дни не публикувах нищо в знак на траур и уважение. Честно казано, през това време не се интересувах от нищо друго. Надявам се погребението да мине добре. Съболезнования на цялото семейство, нека тя почива в мир", каза Фюри.

Боксовият свят очаква да научи дали Тайсън Фюри ще постигне окончателна сделка с Антъни Джошуа, който бе в изчаквателен режим в последните дни, тъй като не получаваше отговор от Циганския крал. Последните информации гласят, че битката Джошуа - Фюри ще се състои, но не през тази година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички