Тайсън Фюри не си поплюва, иска да се бие с напусналия UFC Франсис Нгану


Тайсън Фюри не си поплюва, иска да се бие с напусналия UFC Франсис Нгану
Снимка: GettyImages

1932 0

Бащата на шампиона в тежка категория на световния бокс Тайсън Фюри - Джон, разкри, че неговият син е отворен към идеята да се бие със страшилището, продукт на MMA лигата UFC - камерунецът Франсис Нгану.

"Да, абсолютно, Тайсън иска да се бие с него - Франсис е голям, мощен мъж, той е в тежка категория и със сигурност може да нанесе много щети", каза Джон за "Daily Mirror".

"Той е точно като Джо Джойс - размерът е всичко във всеки един аспект. Франсис Нгану вече е свободен агент, което изглежда чудесно на хартия. Двама големи гиганти да се изправят един срещу друг? Звучи добре, ще се продава, така че със сигурност битка с Нгану е в плановете на Тайсън", добави още Джон Фюри.

Преди две седмици президентът на UFC - Дейна Уайт обяви, че ще освободи Нгану от договора му, тъй като двете страни не успяха да се разберат за удължаването на контракта.

Нгану заяви, че иска да се занимава с бокс и желае да се бие или с Антъни Джошуа, или с Тайсън Фюри на боксовия ринг. През пролетта на 2022 година, когато Фюри победи Дилиън Уайт насред "Уембли", камерунецът се качи на ринга и размени няколко думи с Циганския крал, като двамата си обещаха, че един ден ще се изправят един срещу друг.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Боб Аръм разкри защо мачът между Фюри и Олександър Усик се бави.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички