Защо двубоят Фюри - Усик се бави? Боб Аръм даде категоричен отговор


Защо двубоят Фюри - Усик се бави? Боб Аръм даде категоричен отговор
Снимка: GettyImages

1477 0

Световният бокс очаква с нетърпение да разбере кога ще се проведе сблъсъка между страшилищата в тежка категория Тайсън Фюри и Олександър Усик.

Известният боксов промоутър, който работи по осъществяването на боксовото зрелище между британеца и украинеца - Боб Аръм, поясни защо битката се бави толкова време.

"И двамата бойци са съгласни мачът да се състои, въпросът е мястото - къде ще стане това. Водим разговори с Близкия изток, защото се твърди, че те ще излязат с най-доброто заплащане в историята на бокса", каза Аръм.

"Така че това е единственият въпрос – къде ще се проведе битката. Вярвам, че през следващата седмица това ще бъде определено и тогава ще имаме официално съобщение за датата и мястото за двубоя – но този двубой ще се случи", добави още американецът.

По думите на промоутъра можем да разберем, че двубой определено ще има, но все още не се знае къде ще се състои той, като Аръм поясни, че това е единствената пречка пред официализирането му. 

Мнозина вярват, че Усик - Фюри ще бъде исторически сблъсък, защото той ще обедини отново всички световни пояси в тежка категория.

ВИЖТЕ ОЩЕ: С колко е забогатял Тайсън Фюри през изминалата 2022 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички