Дилиън Уайт: Тайсън Фюри ще оваканти пояси си, за да не се бие с мен


Дилиън Уайт: Тайсън Фюри ще оваканти пояси си, за да не се бие с мен
Снимка: Guliver/GettyImages

1762 0

Британският боксьор Дилиън Уайт заяви, че според него световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри ще оваканти пояса на Световния боксов съвет (WBC), за да избегне двубой с него.

Тази събота Уайт ще се изправи срещу руснака Александър Поветкин и при победа ще стане официален претендент за титлата на WBC, която е притежание на Фюри. За Циганския крал обаче предстои трети мач с Дионтей Уайлдър, а след това се цели в битка с другия световен шампион при най-тежките Антъни Джошуа.

"Мисля, че Фюри ще победи Уайлдър и след това ще оваканти пояса, за да се опита да си уреди мач с Джошуа. Той не показва никакъв интерес за мач с мен. Отборът му вече се опитва да блокира пътя ми към мач с него. Преди той каза, че ще победи Уайлдър и след това ще се бие с мен. Глупости. Това е типичният Фюри, говори едно, а прави друго", коментира Уайт.

"Не виждам как Уайлдър може да победи Фюри. Фюри го надигра, нанесе му повече удари, беше по-корав. Уайлдър няма какво да направи", допълни британецът. Съвсем наскоро Кубрат Пулев също се заигра с Тайсън Фюри, като коментира, че първо ще нокаутира Джошуа, а след това ще дойде ред и на Циганския крал (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички