Джилей Джан шокира и отказа "едноок" Джо Джойс още в шестия рунд (ВИДЕО)


Джилей Джан шокира и отказа "едноок" Джо Джойс още в шестия рунд (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4959 0

Китайското страшилище в тежката категория на бокса Джилей Джан успя да откаже британецът Джо Джойс още в шестия рунд с технически нокаут след здрава битка между двама им на "Copper Box Arena" в английската столица Лондон.

Битката, на която бе заложен междинният пояс на WBO, приключи с успех за Джан (25-1-1), като китаецът същевременно нанесе първата загуба в професионалния бокс за колегата си Джо Джойс (15-1).

Силните леви прави удари и крошета на Джан създадоха огромна аркада на дясното око на Джойс, който не можеше да вижда с него. В шестия рунд реферът спря мача, като отиде в ъгъла на британеца, за да може боксьорът да бъде прегледан. След установения преглед реферът сложи край на мача, а Джан се поздрави с победата.

Джилей Джан определено стоеше по-добре на ринга от своя съперник. Китаецът на няколко пъти успя да разклати своя опонент, преди да бъде сложен край на двубоя, а Джо Джойс нямаше отговор на неговите атаки. 

След мача стана ясно, че в контракта между двамата боксьори има клауза за реванш, а промоутърът на Джойс - Джордж Уорън заяви, че неговият лагер мисли да се възползва от това.

Най-интересното от двубоя Джойс - Джан:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Боб Аръм назова следващия съперник на Тайсън Фюри на ринга и обяви мач с Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички