Съперникът на Кубрат на Triad Combat мечтае да се бие с... дъщеря си


Съперникът на Кубрат на Triad Combat мечтае да се бие с... дъщеря си
Снимка: Instagram

3600 0

Една любопитна мечта характеризира съперника на Кубрат Пулев на Triad Combat в Тексас този месец - Франк Мир. 42-годишният състезател по ММА възпитава дъщеря, която също се бие в клетка - Бела Мир. Нещо повече - американецът мечтае да се бие рамо до рамо с 18-годишната си наследница.

"Не съм приключил с ММА. Всъщност, преди да се пенсионирам, си мечтая да се бия заедно с дъщеря ми. Тя има вече 2 победи в 2 мача като професионалист. За щастие, аз съм млад баща и тя скоро ще навърши 18. През следващите три-четири години тя ще бъде в началото на 20-те си години и ще бъде шампион", сподели Мир пред "MMA Junkie".

Боецът, който ще се изправи срещу Пулев в смесена битка, включваща правила на бокса и на ММА, на 27 ноември в САЩ, признава, че е изненадан от успехите на Бела в неговия спорт. Малката Мир спечели дебютния си мач през октомври, а във втория си двубой надви след събмишън в първи рунд.

"Тя имаше един от най-добрите дебюти за ММА боец, който някога съм виждал. Беше приятна изненада. Не можах да повярвам каква популярност получи. Отначало ме изнерви вниманието, което тя получаваше, но сега всичко е наред", споделя Франк Мир.

Боецът призна, че обучава дъщеря си и ѝ помага да се развива и да върви напред. "Да се възползва от всички силни страни, които майка ѝ и аз ѝ дадохме. Няма да кажа нещо, което хората не биха очаквали от мен като баща, но след около три години всички ще разберат коя е тя", завърши боецът.  Междувременно, Франк Мир показа любопитния начин, по който се подготвя за боя с Кобрата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички