Съперникът на Кобрата: Не се отказва мач с големи имена, с достойни противници


Съперникът на Кобрата: Не се отказва мач с големи имена, с достойни противници
Снимка: Instagram

1429 0

Съперникът на Кубрат Пулев - Игор Шевадзуцкий, сподели, че преди да получи поканата да се бие с българина, е имал предложение за мач с Дилиън Уайт. Парите обаче, които са му предложили, са били твърде малко, според думите му.

Украинецът похвали Кобрата, определяйки го като име в бокса и силен съперник. Сблъсъкът е на 30 март в София.

Човек не се бие с такива противници за пари, казва той

Шевадзуцкий призна, че не е в топ форма

"Тренирах добре. Бих се през февруари. Отлетях по работа за две седмици и след като се върнах, малко се разболях - разликата в климата се отрази. Оттогава просто се поддържам във форма. Ясно е, че не съм на върха си. Но когато се появи такъв шанс - да споделиш ринга с добър боксьор - тогава, мисля, не трябва да се пропуска", започна украинецът пред vringe.com.

Първо е приел, после отказал битка с Дилиън Уайт

"Честно казано, подобни предложения са рядкост. Например, преди две седмици ми предложиха битка с Дилиън Уайт. Аз се съгласих, въпреки че тук се предлагаха много малко пари. Това не са парите, за които човек се бие с такива противници.

Минаха две седмици от последната ми битка. Предложиха ми - веднага се съгласих. Но разбирам, че въпросът не е в парите. Въпросът е в моето име. В крайна сметка, кога иначе ще имате възможност да споделите ринга с достойни и добри противници? С бойци с големи имена?", продължи Шевадзуцкий.

"Взех решение за себе си да грабна всички възможности, които ми се откриват. И така, какво да правя? Да стоя? Да чакам? Какво да чакам? Когато стана на 40? Ако опитате, тогава да е тук и сега. Това е пътят, по който трябва да се върви.

Не искам да се боксирам с, меко казано, хора, които са много по-ниско ниво. По-добре е да си силен сред силните, отколкото силен сред слабите. Отивам да си свърша работата. Ще се изкефя", завърши той. А Ивайло Гоцев призна, че битката с Шевадзуцкий е рискована за Пулев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички