Ден след отказа на Махмуд Чар: Кубрат Пулев има нов съперник за битката в София!


Ден след отказа на Махмуд Чар: Кубрат Пулев има нов съперник за битката в София!
Снимка: БГНЕС

2938 0

Само ден, след като стана ясно, че Махмуд Чар няма да се бие срещу Кубрат Пулев на 30-ти март в София заради контузия, вече е ясен неговият заместник. Това е 33-годишният украинец Игор Шевадзуцкий.

Нов съперник за Кубрат Пулев - всичко е финализирано

Договорът между двете страни вече е финализиран, информира "bTV". Украинецът е известен с прякора си Хълк, като Хълк, като има 11 победи (9 КО) и 1 загуба (КО).  Последният мач на украинеца бе срещу Едонис Бериша в Германия на 25 февруари тази година.

Кубрат Пулев си намери бързо съперник за мача след седмица в София

Украинецът е имал вече два мача в България. На 14 декември 2019 година той победи Даниел Роблес в зала "Колодрума" в Пловдив. А на 3 октомври 2020 г. Игор отново се боксира в Пловдив, като тогава той надви Аднан Деронджа.

"Случва се, не само на мен се случва. Много пъти хората се разболяват, все пак говорим за професионален и тежък спорт, който изисква физически съприкосновения. Не може да се предвиди нещо подобно", заяви по-рано Кобрата.

На галавечерта в София, която е на 30-ти март, ще се бие и брат му - Тервел Пулев. Той ще се изправи срещу Роли Ламбърт. По-рано Кубрат заяви, че мачът с Махмуд Чар за регулярната титла на WBA ще се състои, но най-вероятно през есента.

В България, за да помогне на Кобрата, дори пристигна Ули Вегнер. Бившият треньор на Махмуд Чар заля със суперлативи Кубрат Пулев и похвали интелекта му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички