Стрийминг платформата DAZN навлиза в България, стартират с мача Джошуа - Пулев


Стрийминг платформата DAZN навлиза в България, стартират с мача Джошуа - Пулев
Снимка: Getty Images/Guliver

1478 0

Услугата за стрийминг на спортни събития DAZN разширява влиянието си с навлизане на българския пазар, пише "Дневник". Действието е част от мащабния проект на компанията, чийто бизнес цели да обхване повече от 200 държави по света.

Първоначалната месечна такса за България ще бъде 2.99 лева, като услугата ще бъде активна от 1 декември. Платформата ще стартира с боксови събития на международно ниво в два последователни уикенда. Едно от тях е мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за пояса на Международната боксова федерация, като двубоят ще се проведе на 12 декември.

Приложението DAZN ще бъде достъпно в световен мащаб на повечето устройства, свързани с интернет, включително смартфони, таблети, лаптопи, компютри и устройства като интелигентни телевизори, стрийминг стикове и игрови конзоли.

DAZN е част от британската спортна медийна компания Perform Group. Неин собственик е руснакът Леонард Блаватник, чието състояние според "Форбс" възлиза на 17.5 милиарда долара.

Темата Кубрат Пулев - Антъни Джошуа продължава и в тези материали

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички