Страшна издънка в САЩ: Съперникът на Кубрат Пулев няма ръкавици, бие се с тези на Кобрата


Страшна издънка в САЩ: Съперникът на Кубрат Пулев няма ръкавици, бие се с тези на Кобрата
Снимка: FITE.TV

16695 0

До изключителна издънка се стигна по време на галавечерта на "Трилър" с участието на Кубрат и Тервел Пулеви. Оказа се, че опонентът на Кобрата няма ръкавици, в които да постави ръцете си. 

Оказа се, че ръкавиците, избрани в лагера на американеца, не побират ръката му, след като тя е бинтована. Ситуацията е изключителна странна, като промоутърите не са осигурили ръкавици, които напълно да пасват на ръката му! 

Дълго време в цялата зала се търсеха ръкавици, които да бъдат одобрени от Калифорнийската комисия и лагера на Кубрат Пулев. Самият двубой се забави с повече от 40 минути, а това вбеси и двамата боксьори. 

Съблекалнята на Пулев беше препълнена с външни лица от организацията, което нажежи ситуацията и Кубрат помоли всички да напуснат, за да продължи подготовката си. Той разписа новите ръкавици, с които Форест трябва да се бие и те бяха отнесени към съблекалнята на американеца. 

В 06:40 часа българско време ръцете на Форест все още нямаха ръкавици, а лявата му ръка дори не беше обвита. В 06:45 се оказа, че и тези ръкавици не стават на ръцете на Форест и се стигна до там, че на Форест бяха дадени резервните ръкавици на Кубрат Пулев! 

Следете Кубрат Пулев - Джери Форест НА ЖИВО тук! 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ивайло Гоцев за скандала с мача на Кобрата: Не съм виждал подобно нещо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички