"Той премина през ада": Промоутърът на Олександър Усик го нарече 'киборг' преди битката с Антъни Джошуа


"Той премина през ада": Промоутърът на Олександър Усик го нарече 'киборг' преди битката с Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images

1100 0

Промоутърът на боксьора Олександър Усик - Алекс Красюк, сравни украинеца с 'киборг' в дните преди мача му с Антъни Джошуа

Идната събота, 20 август, двамата ще се изправят един срещу друг за втори път, а битката ще се проведе в Джеда, Саудитска Арабия. Заложени за титлите на WBA, WBO, IBF, IBO и Ring Magazine, а британецът ще се опита да си върне за загубата от 26 септември 2021 година. Всичко най-интересно около мача Джошуа - Усик четете в SPORTLIVE.BG!

Красюк заяви, че Олександър Усик, който се бе записал в украинската армия, а в края на месец март напусна родината си, за да стартира подготовка за реванша с Джошуа, е преминал през ада в последните три месеца:

"Той премина през ада в последните 3 месеца. Но това не го уби, а го направи по-силен. Не съм го виждал никога толкова устремен, колкото е в момента. Гледахме пуснатите от него наскоро видеа и осъзнахме, че изглежда като киборг", заяви промоутърът пред Sky Sports и допълни:

"Няма много шампиони в света, които да са преминали през истинска война, а след това да отидат на ринга, за да защитават титлата си. Всичко това беше много трудно осъществимо, но той изглежда се справи и с това".

Вижте още: Антъни Джошуа се закани: Излизам да го нокаутирам!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички