Стойка Кръстева участва в Деня на бокса с легендарния Рой Джоунс-младши


Стойка Кръстева участва в Деня на бокса с легендарния Рой Джоунс-младши
Снимка: БОК, Костадин Андонов, StartPhoto

1594 0

Олимпийската шампионка от Токио Стойка Кръстева беше спеициален гост на Международния ден на бокса на АИБА. Кръстева присъства в петък вечер на честванията в Белград заедно със своя съпруг Борил. Тя участва в няколко събития заедно с легендата Рой Джоунс-младши, както и олимпийския боксьор Олександър Книжняк.

"За мен бе чест да съм сред тези имена. Въпреки лошото време, тъй като в Белград валя дъжд, към събитието имаше сериозен интерес и се събраха много дечица. Организаторите се бяха постарали, за мен като цяло бе едно вълнуващо преживяване. Позитивно и приятно - не всеки ден имаме честта да видим такива боксьори на живо. Към нас бяха причислени и няколко човека, които да ни помагат, ако имаме въпроси или пък нещо да имаме нужда. В това отношение бяхме посрещнати много добре", сподели преживяното Стойка.

"Имахме честта да наблюдаваме тренировката на Рой Джоунс-младши. Присъствахме на няколко събития - полагане на паметника на Освобождението и на пресконференции също така. Той е доста приветлив, не отказа на никого да се снима, да поговори", каза още Кръстева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички