Стойка Кръстева: Исках да видят коя е България и че мястото ѝ е на върха


Стойка Кръстева: Исках да видят коя е България и че мястото ѝ е на върха
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1429 0

Олимпийската шампионка по бокс в категория до 51 кг Стойка Кръстева получи наградата си за спортист на месец август в анкетата на пресклуб "България". Кръстева заяви, че все още не знае дали ще участва на световното първенство и се нуждае от почивка.

„Какви бяха мислите ми преди финала? 3 дни преди мача исках да изляза да я държа във въздуха целия мач, тъй като от този състезатели загубих 40 дни по-рано на олимпийската квалификация. Преди мача исках да изляза и да покажа най-добрата игра.

По време на финала исках да видят коя е България, и че нейното място е на върха!“, заяви Стойка Кръстева.

„Ние също треперихме преди първия ми мач в Токио срещу виетнамката. Мисля, че започнахме от финал надолу. Най-трудният ми мач бе с виетнамката.

Нямаше нито един слаб боксьор, срещу който аз играх. Това, че ние ги преодоляхме, а на някои изглеждаше, че е с лекота, означава, че българският отбор по бокс е най-добрият стига да пожелаем да се обединим“, категорична е олимпийската шампионка от Токио.

"Плевен, Добрич или София? Къде се чувствам най-добре? Щастлива съм че хората отбелязват този труд и това внимание. Най-добре се чувствам в България! Добрич си ми е присърце. В София се чувствам добре от към работа, но за живеене гледаме да избягаме от тук“, бе категорична Стойка Кръстева в Пресклуб „България“.

А какво друго признание получи Стойка Кръстева, прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички