Стойка Кръстева: Децата отново искат да спортуват


Стойка Кръстева: Децата отново искат да спортуват
Снимка: Actualno.com

1185 0

Олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева гостува в bTV. Тя сподели впечатленията си относно своята треньорска кариера в школата на Локомотив (София). Кръстева коментира, че желаещите в спорта се увеличават.

"Приключила съм своята състезателна дейност и съм започнала треньорска. Единственото нещо, с което мога да ви радвам оттук нататък е моето развитие като треньор и да помагам на децата да надскочат моите резултати. За наше огромно щастие има страхотен интерес, бих казала двоен. И не само в бокса. Във всички спортове има желаещи. Щастливият момент е, че децата отново искат да спортуват, връщат се в залите", каза Кръстева.

"Моята роля като треньор не е свързана само докато текат съществените тренировки. Ролята ми е свързана с куп други неща, които са в тяхна полза. Срещаме се с доста хора, които биха помогнали в бъдеще, с такива, които в момента помагат - за възстановяване, за екипировка и ред други неща. Опитваме се да намерим време за други дечица, които не се занимават със спорт или имат някакви здравословни проблеми. Да обърнем внимание и на тях”.

"Искам да пожелая да бъдем здрави, да бъдем смирени, малко по-добри. И кой с каквото може да помогне, за да бъдем една силна нация и да вървим напред", завърши тя.

Ето и поради каква причина Стойка Кръстева сложи край на кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички