След сблъсъка на Пулев в Пловдив: Промоутърът на Джошуа обяви важна вест


След сблъсъка на Пулев в Пловдив: Промоутърът на Джошуа обяви важна вест
Снимка: Guliver/GettyImages

7995 0

Дългоочакваното обявление, че Кубрат Пулев може да се изправи срещу Антъни Джошуа може да е в неделя вечер. Това е най-горещата тема сред боксовите фенове в социалните мрежи от събота вечер насам, след като промоутърът на британския атлет - Еди Хърн, публикува интересно съобщение непосредствено след края на победата на Тервел Пулев над Дешон Уебстър. 

"Няколко големи новини следват в следващите 24 часа", написа маститият промоутър малко преди полунощ в събота вечер и дискусиите за това какви може да са не спряха в последните часове. 

Най-очакваният двубой в България, а и сред феновете на професионалния бокс, е този между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Всеобщото мнение е, че британецът ще се откаже от колана на WBO, за който също се изисква задължителна защита, за да се изправи срещу българина в спор за IBF. Причината за това е фактът, че Олександър Усик е клиент на Еди Хърн и по-лесно би било да се организира мач срещу него, отколкото ако световната титла на IBF отиде в ръцете на Кобрата и "Топ Ранк", която е на големия мениджърски опонент на Хърн - Боб Аръм. 

Предстои обаче да разберем какви ще са новините от Еди Хърн, който винаги е готов с изненадващи решения, особено когато се отнася до Антъни Джошуа. Все пак мач между него и Кубрат изглежда почти сигурен, след като самият Пулев издаде кога ще се бие с Джошуа (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички