Страхотни новини за Кубрат Пулев: Вече може да се боксира свободно


Страхотни новини за Кубрат Пулев: Вече може да се боксира свободно
Снимка: БГНЕС

15710 0

Страхотни новини "долетяха" от Америка за боксьор №1 на България Кубрат Пулев. Българинът вече е свободен да се боксира в Калифорния, след като е завършил своя курс за овладяване на сексуалния гняв, след като получи наказанието за целувката с репортерката Джени Суши при победата над Богдан Дину.

Българинът си позволи да изрази радостта си с целувка, на която "жертва" стана Джени Суши. Това не бе прието в Калифорния и след съд с репортерката, на българинът му бе наложена глоба от 2 500 долара, както и обявения по-горе курс, припомни "The Sun".

Промоутърът Боб Аръм разкри новината, като обяви, че очаква лицензът на българина да бъде върнат до 22 юли.

"Той трябваше да направи две неща, единият бе да изкара курса, който и аз минах заедно с него и взехме сертификати и двамата. Наистина, от университета, вярно е, Пулев също взе. 

Второто бе симпозиум с пресата относно насилието над жените журналистки и от университета ми гарантираха, че няма проблем и всичко е минало перфектно. Очаквам лицензът му да бъде върнат до 22 юли, когато ще се явим пред комисията. 

Агентът на Кобрата Боб Аръм пък си позволи да "атакува" адвокатката на Джени Суши. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички