След кръв и драма: По-малкият Фюри остава без загуба! Победи на галата на Джошуа и Нгану (ВИДЕО)


След кръв и драма: По-малкият Фюри остава без загуба! Победи на галата на Джошуа и Нгану (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

17995 0

Обещаващото начало на звездната галавечер на Антъни Джошуа и Франсис Нгану продължи и след третия мач от картата. В него видяхме една перфектно известна фамилия - Фюри, но в действие бе по-малкият брат на Тайсън - Роман.

Той се изправи в сблъсък срещу Мартин Сварц в полутежка категория. А точно до ринга в столицата на Саудитска Арабия - Рияд, бе и неговият брат Тайсън, за да го подкрепи. След срещата той остана доволен от видяното.

По-малкият брат на Тайсън Фюри остава непобеден и след галата на Джошуа - Нгану

Още: БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК: DAZN зарадва феновете покрай Джошуа - Нгану

Къде да гледаме Джошуа срещу Нгану?

Роман Фюри победи по точки с 39-37 своя опонент, като така 27-годишният британец остава непобеден на професионалния ринг, записвайки своя четвърти успех. От тях само един идва след нокаут.

Той дебютира при професионалистите на 8 октомври 2022 година, а през 2023-та записа нови две победи. Всичките му успехи обаче бяха пред домашна публика, като за първи път играе далеч от Острова сред професионалистите.

Той се представи добре, като удържа и сериозен натиск от Мартин Сварц в последния от четирите рунда. Тогава Сварц на няколко пъти притискаше Роман Фюри във въжетата и търсеше нокаута, явно усещайки, че губи по точки.

Фюри обаче умело влизаше в клинч. В същото време вкара мощни леви крошета и дори успя да разкървави опонента. Все пак до нокаут не се стигна, но след срещата Тайсън Фюри бе видимо доволен от това, което видя от по-малкия си брат.

Още: Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану по ТВ: Кога и къде да гледаме боксовото зрелище?

Галавечерта продължава с все по-зрелищни дуели, а току преди Антъни Джошуа и Франсис Нгану ще видим в действие и Джоузеф Паркър, който само преди няколко месеца разби Дионтей Уайлдър. Цялата галавечер ще можете да следите с ВИДЕО НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички