Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану по ТВ: Кога и къде да гледаме боксовото зрелище?


Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану по ТВ: Кога и къде да гледаме боксовото зрелище?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

17154 0

Саудитска Арабия отново ще приюти голямо зрелище в един от най-интригуващите спортове - бокса. Месеци след "Деня на Страшния съд", събрал куп звездни имена, на ринга в Рияд отново ще се качи бившият световен шампион Антъни Джошуа.

След загубите от Олександър Усик пътят за британеца обратно към върха при най-тежките стана доста сложен. През 2023-та година обаче той записа три победи и доближи голямата си цел. И докато първите две бяха срещу имена като Джърмейн Франклин и Роберт Хелениус, то последната, състояла се през декември, бе срещу Ото Валин.

Тогава британецът нокаутира боксьор, на когото това никога не се бе случвало. Но по-важното е, че Джошуа демонстрира най-добрата си форма и агресивния стил, който изповядваше преди години и който сякаш бе поизчезнал в последно време.

Следващото изпитание пред него е Франсис Нгану. На хартия камерунецът може и да не е толкова впечатляващ боксьор като Ото Валин, но той вече даде заявка, че след като покори ММА, може да направи чудеса и в бокса.

Нгану дебютира професионално в този спорт в мач срещу Тайсън Фюри. И въпреки че Циганския крал победи по точки, то според мнозина успехът трябваше да е за Нгану. Всички обаче бяха категорични - Франсис надмина и най-смелите очаквания.

Къде да гледаме Джошуа срещу Нгану?

Ще бъде любопитно каква стратегия ще предпочете Джошуа, предвид факта, че Нгану показа колко силно може да удря. Той дори прати в нокдаун Тайсън Фюри. Дали Ей Джей отново ще бе толкова агресивен, колкото срещу Валин, или ще заложи на по-изчакваща стратегия, предстои да разберем.

Къде да гледаме Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану?

Галавечерта в Саудитска Арабия ще започне около 19:00 часа българско време, като се очаква "черешката на тортата" - боят между Джошуа и Нгану, да стартира след полунощ българско време.

Никоя българска телевизия няма права за сблъсъка и няма да може да излъчи дуела. По традиция - мачовете на Ей Джей се предават по стрийминг платформата DAZN (линк към платформата).

Събитието е предлагано под формата "pay-per-view", като пакетът е на цена 34.99 лева. С него ще можете да наблюдавате пряко всяка секунда от цялата галавечер, като освен това получавате и безплатен абонамент за един месец (стандартната цена за месечен абонамент иначе е 24.99 лева). Галавечерта, както и дуела Джошуа - Нгану, ще можете да следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички