БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК: DAZN зарадва феновете покрай Джошуа - Нгану


БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК: DAZN зарадва феновете покрай Джошуа - Нгану
Снимка: DAZN

9875 0

Време е! Стартът на големия бокс за 2024 година ще бъде даден след часове, когато Антъни Джошуа и Франсис Нгану ще се изправят един срещу друг. Бившият световен шампион продължава пътя си към завръщането на върха, докато ММА чудовището ще опита да предостави ново впечатляващо представяне след това, което стори срещу Тайсън Фюри.

Франсис Нгану успя дори да прати в нокдаун Циганския крал при дебюта си на професионалния ринг. Камерунецът надмина всички очаквания и според мнозина дори заслужаваше да спечели срещу Фюри. Тогава гласовете на съдиите отидоха за британеца, а сега Нгану ще гони първа победа като боксьор срещу Джошуа.

От другата страна Ей Джей ще опита да си върне всичко, което загуби от Олександър Усик. След двете поражения от украинеца британецът записа три победи през 2023 година. И докато първите две не бяха срещу толкова впечатляващи имена (Джърмейн Франклин Джуниър и Роберт Хелениус), то последната - през декември, дойде срещу Ото Валин.

Време за бокс: Джошуа срещу Нгану

Шведът не бе нокаутиран до този момент в кариерата си, но срещу Джошуа изглеждаше напълно безпомощен. Британецът напомни на най-силните си години, като бе изключително агресивен и търсеше победата от самото начало.

Къде да гледаме Джошуа срещу Нгану?

За съжаление, галавечерта (включително и основното събитие) няма да бъде предавана по българска телевизия, тъй като никоя не притежава правата. Стрийминг платформата DAZN държи правата за мачовете на Джошуа, като и този ще бъде излъчен там (линк към платформата).

За щастие, тя ще предава срещата и за територията на България. Това ще се случи чрез пакета "pay-per-view", който е на стойност 34.99 лева. Покрай боксовото събитие Джошуа срещу Нгану обаче DAZN прави и подарък за своите потребители.

Чрез закупения споменат пакет всеки ще получи и НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН месечен абонамент. Неговата цена иначе е 24.99 лева. За желаещите да се сдобият с годишен абонамент - отново първият месец е безплатен, а всеки следващ е на намалена цена от 19.99 лева. Колкото до галавечерта и мача Джошуа - Нгану, ще можете да ги следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички