Кубрат и Тервел Пулеви все още не са получили никакви пари от боксовите си срещи в САЩ


Кубрат и Тервел Пулеви все още не са получили никакви пари от боксовите си срещи в САЩ
Снимка: Triller Fight Club

5146 0

Компания "Трилър", под чиято юрисдикция се проведоха срещите на братя Пулеви, все още не са изплатили хонорарите на боксьорите, пише "boec.bg". Джери Форест, който беше победен от Кубрат Пулев, е единственият получил някаква сума, но тя е само малка част от договореното.

На Тервел и Кубрат са им обещани по около 200 000$, а на Сергей Ковальов500 000$. Отделно боксьорите трябва да получат компенсации за разходите около подготвителните им лагери.

В договорите си "Трилър" си дават 75-дневен срок, за да се разплатят със състезателите си. Този път срокът е бил 31-ви май, но в сметките на братята и руснака все още липсват каквито и да било постъпления.

Атлетическата комисия на Калифорния вече се е заела със случая и заплашва компанията-организатор със забрана да провежда събития на калифорнийска територия. Останалите комисии в САЩ също следят ситуацията отблизо. Main Events, промоутърите на Ковальов и Epic Sports, промоутърите на Пулеви, са в преговори с компанията, за да изгладят недоразумението.

Това не е първото такова забавяне на "Трилър" - през миналата година, след демонстративния мач между Майк Тайсън и Рой Джоунс, хонорарите също не бяха изплатени напълно и то до ден днешен.

Към момента от компанията-организатор не са излезли с официална позиция и отказват коментар.

А ето и какво каза Дионтей Уайлдър по отношение на случващото се в световния бокс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички