Скандал и заплаха за отмяна на мача белязаха напрегнатия кантар между Дерек Чисора и Джоузеф Паркър (ВИДЕО)


Скандал и заплаха за отмяна на мача белязаха напрегнатия кантар между Дерек Чисора и Джоузеф Паркър (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

2363 0

Дерек Чисора и Джоузеф Паркър минаха през напрегнат момент при кантара преди сблъсъка им в тежката категория на бокса. Напрежението до голяма степен бе продиктувано от британския състезател, който през цялото време предизвикваше с поглед опонента си, а накрая направи и скандал относно това кой пръв да излезе на ринга.

Кантарът се спря на 113,398 килограма за Чисора срещу 109,316 за новозеландския му противник. Напомняме, че двамата ще се изправят един срещу друг на ринга в събота, 1-ви май. Сблъсъкът ще се проведе в Манчестър на "АО Арена", като се очаква да започне около 21:00 часа българско време (зависи от развитието на останалите двубои преди този).

Колкото до срещата им часове по-рано, Паркър създаде гневен спор относно това кой пръв трябва да излезе на ринга. Британецът категорично отхвърли възможността това да е той, като дори заплаши, че мачът може да се отмени, ако не излезе втори на ринга.

"Спорим точно в момента. Искат да хвърляме монета, която да реши кой пръв трябва да излезе на ринга и кой да го стори втори. Аз си казах, че няма да го правя. Или ще изляза на ринга втори, или се прибирам вкъщи още сега" - сподели Чисора пред "Скай Спортс".

Запитан за решение в ситуацията, той отново отговори с напрежение: "Не знам. В момента не съм в добро настроение". Неговият мениджър Дейвид Хей също потвърди, че Дерек е непреклонен и няма да излезе на ринга преди Паркър.

"Просто не мога да видя как мачът ще се осъществи, ако се нареди на Дерек да излезе първи на ринга. Знам, че няма никакъв смисъл в това. Той се съгласи, подписал е контракта. Той просто е такъв, не му пука, за съжаление, така стоят нещата" - сподели Хей.

Паркър остана над нещата и сравнително спокоен: "Това е просто повече драма. Време е за битка. Време е за бизнес. Тук сме да се бием, готови сме. Нямахме проблеми при кантара. Тялото ми е здраво и свежо, готово е за бой. Искам да го нокаутирам. Със сигурност ще го победи, но искам да го нокаутирам" - заяви Паркър.

А съвсем наскоро Дерек Чисора хвърли бомбата и отсече, че Антъни Джошуа и Тайсън Фюри няма да се бият през тази година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички