Ще го следи отблизо: Отказалият се Махмуд Чар идва да гледа Кубрат Пулев в София


Ще го следи отблизо: Отказалият се Махмуд Чар идва да гледа Кубрат Пулев в София
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1718 0

Звездата в професионалния ни бокс Кубрат Пулев говори след официалната тренировка преди двубоя му с украинеца Игор Шевадзуцкий. Припомняме, че първоначалният му съперник Махмуд Чар се отказа заарди контузия, но все пак ще дойде в София, за да гледа сблъсъка на живо.

"Това е прес-тренировка, прави се преди всяко боксово събитие. Избрахме това място, защото е историческо за България, защото и много телевизии го предават и в чужбина. България има толкова голяма история, с която трябва да се гордеем, трябва да я показваме. Тук е много истинско и емблематично място за България и българите. Не трябва да забравяме нашата история. Но е красиво и е направено качествено. Топло е", сподлеи Пулев пред медиите.

Украинецът идва за победа срещу Кубрат Пулев

Кубрат Пулев очаква интересен сблъсък в София

Още: Украинският Хълк Шевадзуцкий преди мача Кубрат Пулев: Говори по рядко срещан начин за бокса

"Съперникът не е по-лош от Махмуд Чар. Подобен стил, да не кажа почти същият. Твърдо момче, има стил, идва за победа. Преди месец е имал мач, подготвен е. Нямаше време да се затруднявам или да променям подготовката, но виждате, че бях,е готови и подготвен с моя екип. Реагирахме бързо. Смятам, че ще станат много сериозни битки. Не само моята, но и на брат ми. Ще има много хубави мачове. Ще бъде класно и красиво", добави Кобрата.

Чар не изпуска от поглед Кобрата

Относно провалената битка с Махмуд Чар той не даде конкретен отговор дали все пак ще има такава, но се оказа, че контузеният боксьор ще дойде в София, за да гледа двубоя му.

"Ще имате възможност да му зададете въпроса. Той държи да дойде и да ме гледа, така ще бъде тук. Дори и на пресконференцията и ще му зададате . Случва се, спорт е, бокс, тежка категория. Виждате и аз колко пъти имах контузии, случва се. Фиксиран е за септември, но ще видим дали тогава, или октомври. Правя и невъзможното, за да е в България, не искам да коментирал в детайли, но не искам да ви убеждавам". До 500 лев стигат билетите за сблъсъка: Колко струват билетите за мача на Кубрат Пулев в София и къде се продават?

Още: Братя Пулеви ще проведат открита тренировка в центъра на Софи

Съперникът на Кобрата: Не се отказва мач с големи имена, с достойни противници

Гоцев: Битката с Шевадзуцкий е рискована за Кубрат Пулев, но той се наслаждава на предизвикателството

След сменения съперник: Ще се бие ли Кубрат Пулев за титла в София?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички