Украинският Хълк Шевадзуцкий преди мача Кубрат Пулев: Говори по рядко срещан начин за бокса


Украинският Хълк Шевадзуцкий преди мача Кубрат Пулев: Говори по рядко срещан начин за бокса
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg и Instagram

2447 0

Игор Шевадзуцкий говори преди мача срещу най-добрия български боксьор при най-тежките - Кубрат Пулев. Кобрата ще се изправи срещу украинеца с прякор Хълк на 30 март в "Арена София", като до този дуел се стигна след контузията на Махмуд Чар.

Шевадзуцкий призна, че изобщо не се е поколебал дали да приема да се бие срещу Пулев - въпреки че последният му мач бе преди месец (на 25 февруари). Той е категоричен, че това няма да му повлияе да покаже най-доброто от себе си. "Веднага се съгласих. Такива шансове се получават рядко. Не съм мислим въобще" - призна пред bTV.

Шевадзуцкий призна, че се познава с Кубрат Пулев

Още: Гоцев: Битката с Шевадзуцкий е рискована за Кубрат Пулев, но той се наслаждава на предизвикателството

Шевадзуцкий ще се бие с Кубрат Пулев

Направи впечатление и начинът, по който той говори за мача. Шевадзуцкий призна, че се познава с Кубрат Пулев и че не са нито много близки, нито врагове. Засвидетелства уважението си към него и след това отказа да отправя закани. Тотално липсваше така нареченият "траш толк", който е толкова характерен за бойните спортове (закани и често обидни думи към съперника). Украинецът заяви, че няма да ползва силни думи и че иска да си свърши работата, като пожела публиката да остане доволна.

"С Кубрат се познаваме, но не сме много близки. Не сме и врагове. Има едно голямо уважение към съперника и спортсменство. Няма да използвам силни думи. Искам да си свърша работата. Това е бокс. Надявам се хората в залата да останат доволни" - сподели той.

Игор Шевадзутский има 11 победи на професионалния ринг, като цели девет от тях идват след нокаут. Има и една загуба - също след нокаут. Кобрата пък е с 30 победи като професионалист (14 от тях след нокаут) и 3 загуби (2 след нокаут). Той е с 8 години по-възрастен. Вижте колко струват билетите за Кубрат Пулев срещу Шевадзутский и къде се продават.

Надеждата за световна титла не е угаснала: Кубрат Пулев обяви нова дата за сблъсък с Махмуд Чар

След сменения съперник: Ще се бие ли Кубрат Пулев за титла в София?

С прякор, породен от шега: Съперникът на Кубрат Пулев - горд украинец, който се обяснява за спаринг с руснак (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички