Шокиращите думи, които Джошуа казал на Такам веднага след края на мача


Шокиращите думи, които Джошуа казал на Такам веднага след края на мача
Снимка: Guliver/GettyImages

8580 0

Антъни Джошуа за пореден път се е показал като голям шампион, и то веднага след като спечели битката си срещу Карлос Такам. Както е известно, съдията Фил Едуардс прекъсна преждевременно двубоя и присъди технически нокаут за световния първенец - решение, което предизвика сериозни полемики.

И двамата боксьори изразиха недоволството си, че двубоят е прекратен по този начин, въпреки че беше ясно кой печели битката още преди техническия нокаут. Карлос Такам обаче е получил окуражителни думи от Джошуа. Освен това обаче британският боксьор е дал любопитно признание, че камерунецът е щял да бъде първият боксьор, който издържа 12 рунда с него на ринга.

"Реферът ме спря и не знам защо го направи. Успявах да се защитя и той спря мача, Попитах Антъни какво мисли и той ми каза следното: Не знам какво стана, това е решението на рефера. Искаше ми се да стигнем до края. Знаех си, че ще изиграем и 12-те рунда - това щеше да е първият случай, в който играя до самия край срещу някой боксьор", довери Такам.

"Аз му казах, че съм бил готов за 11-ия и 12-ия рунд. Каза ми, че има сериозен респект към мен и е готов да ми даде реванш, за който да се подготвя за повече от 12 дни", допълни камерунският претендент на IBF, който загуби с технически нокаут в средата на 10-ия рунд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички