Шампион в бокса бе толкова бит, че стана 1 към 1 с... Аватар (СНИМКА)


Шампион в бокса бе толкова бит, че стана 1 към 1 с... Аватар (СНИМКА)

10944 0

Бившият шампион на WBA в супер лека категория на бокса Марио Бариос изглеждаше буквално като герой от Аватар след последния си мач на ринга срещу Кийт Търман, който пък е бивш световен шампион в полутежка категория, като е държал титлата на WBA и титлата на WBC.

Търман се завърна за първи път на ринга от две години и половина, след като последната му изява бе през юли месец 2019 година, когато записа и първа загуба в кариерата си, дошла от друг голям шампион - Мани Пакиао.

Търман победи Бариос с единодушно съдийско решение. Самият Бариос влезе в битката с показатели 26 срещу 1. Съдиите отсъдиха 117-111 и 118-110 (два пъти) след убедително представяне от 33-годишния боксьор.

Той вкара някои много успешни удари в противника си и го наказа сериозно, като дори счупи носа му толкова зле, че тотално го направи да изглежда като главния герой на филма на Джеймс Камерън от 2009 година - Аватар.

Можете да видите как изглеждаше Марио Бариос след 12 рунда с Кийт Търман на снимките по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички