Реваншът между Джошуа и Усик ще бъде на 23-и юли, Саудитска Арабия се очертава като домакин


Реваншът между Джошуа и Усик ще бъде на 23-и юли, Саудитска Арабия се очертава като домакин
Снимка: Getty Images

1493 0

Промоутърът Еди Хърн съобщи, че реваншът за световните титли в тежка категория между украинеца Олександър Усик и англичанина Антъни Джошуа ще се проведе на 23 юли. Двамата ще се изправят за титлите във версиите WBA (Световна боксова асоциация), IBF (Международна боксова федерация) и WBO (Световна боксова организация). Великобританецът добави, че е почти сигурна и локацията, която се очаква да е в Близкия изток и по-конкретно в Саудитска Арабия, а финалните детайли се очакват в близките дни.

"САЩ също беше вариант за локация на предстоящия реванш, но към момента е малко вероятно. Бих искал да съобщя пълната информация около двубоя през следващата седмица,  когато е и срещата между Канело Алварес и Дмитри Бивол. Сигурно е, че мачът ще бъде на    23-и юли", обяви Хърн.

Украинецът Усик победи Джошуа на 25 септември 2021 г. в Лондон, с което взе шампионските пояси на британеца. С победата настоящият шампион има баланс от 19 победи в 19 мача на професионалния ринг, докато Джошуа има 26 успеха и 2 поражения.

Ето кои са възможните локации за срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички