Бой след гонга: Когато едва разтърваха Джошуа и Уайт на боксовия ринг (ВИДЕО)


Бой след гонга: Когато едва разтърваха Джошуа и Уайт на боксовия ринг (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

22632 0

Британският боксьор Дилиън Уайт се готви за един от най-важните мачове в кариерата си, след като този уикенд ще се качи на ринга срещу световния шампион на WBC Тайсън Фюри. Уайт обаче вече се е боксирал за световната титла срещу класен съперник - Антъни Джошуа.

Уайт се изправи срещу Ей Джей през 2015-а, когато британецът вече си прокарваше път към големия боксов връх. Макар и пикът в кариерата на Джошуа да дойде през 2017-а, когато победи украинската легенда Владимир Кличко, британецът бе впечатляващ и в годините преди онзи емблематичен мач.

Антъни Джошуа срещу Дилиън Уайт: скандалът в първия рунд

В края на 2015-а Джошуа се изправи срещу един от най-сериозните боксьори в дивизията - Дилиън Уайт, в мач, който мнозина очакваха с нетърпение заради враждата между двамата опоненти. Уайт може да бъде определен като скандалджия, който умее да провокира съперниците си. А това в някои случаи може да помогне и за крайната победа.

Джошуа нокаутира Дилиън Уайт 

В битката срещу Джошуа още в първия рунд се стигна до скандал, след като в края на рунда Ей Джей удари Уайт след съдийски гонг. Това подразни Дилиън Уайт, който налетя да бие Джошуа при вече приключен ринг, а съдията застана между двамата, за да ги разтърве. Това обаче не бе достатъчно и на ринга изкочиха хора от двата лагера, които да разтърват боксьорите.

В крайна сметка Джошуа нокаутира Уайт в седмия рунд и не остави съмнение кой е по-добрият боксьор. Въпреки това Дилиън Уайт е доказал мощта си в бокса и Тайсън Фюри ще трябва да внимава за тези нокаути (ВИДЕО).

Всички новини за Тайсън Фюри - Дилиън Уайт в Sportlive.bg

Битката между Антъни Джошуа и Дилиън Уайт:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички