Фюри със смразяващ коментар след ъперкъта: Осъзнавах, че нов удар ще го...


Фюри със смразяващ коментар след ъперкъта: Осъзнавах, че нов удар ще го...
Снимка: GettyImages

12106 0

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри, който снощи успешно защити титлата си срещу Дилиън Уайт, коментира победния си удар в мача. Циганския крал нокаутира своя сънародник в шестия рунд, записвайки 32-ра победа в 33 срещи като професионалист в тежка категория.

Както е известно, Фюри нокаутира съперника си с брутален ъперкът. 10 секунди преди края на рунда Уайт беше пратен на пода и въпреки че се изправи, не беше в състояние да продължи да се бие и реферът прекрати двубоя.

"Първоначално тествах неговия джаб. След това го изпитах с куки в тялото. Търсех точния момент в средата на битката. И когато видях как той се отвори, нанесох този удар право в брадичката. Разбрах, че това е краят", разказа Фюри пред журналистите след мача в Лондон.

"Но когато той се разтресе, си помислих: "Не, не, не. Не продължавай боя". Защото осъзнавах, че още един удар ще му нанесе непоправима вреда. Следователно реферът заслужава висока оценка за днешната работа", категоричен бе британската звезда. Ето как той приключи Уайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички