Кубрат Пулев - Андржей Вавржик по ТВ: Къде да гледаме двубоя на българина?


Кубрат Пулев - Андржей Вавржик по ТВ: Къде да гледаме двубоя на българина?
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

11515 0

След близо година и половина прекъсване Кубрат Пулев се завръща на ринга. Българската звезда в бокса ще се изправи срещу поляка Андржей Вавржик в Коста Меса, Калифорния в сутрешните часове на 15-и декември.

42-годишният българин има 29 победи в професионалната си кариера, като от тях 14 са с нокаут. Пораженията са 3, като в най-скорошния си дуел загуби от Дерек Чисора през юли миналата година след съдийско решение. Другите две са в битките му за световната титла срещу Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

Кубрат Пулев излиза като категоричен фаворит

Още: Лице в лице преди битката: Кубрат Пулев по-тежък с 4 кг. от съперника си (СНИМКА)

Кубрат Пулев се готви за важен сблъсък, който ще може да гледате пряко!

Полският му опонент пък е с 34 победи, от които 20 с нокаут - и само 2 загуби. Ясно е, че е в ролята на огромен фаворит срещу Андржей Вавржик, но пплякът е много сериозен противник, който е и с шест години по-млад. Вавржик също два пъти е бил претендент за върха, след като е стигал до битките за поясите на WBA и WBC.

Часове преди сблъсъка Пулев и Вавжик се явиха на задължителния кантар. Той показа, че българинът тежи 116.5 кг, което е най-голямото му лично тегло. Това е само с 600 грама повече от предишния рекорд за мача с Кевин Джонсън през 2017. Полякът е 112 кг.

На същото място, където ще се бият двамата боксьори се проведе и най-скандалният до момента мач на Кобрата, а именно срещу румънеца Богдан Дину. Тогава боксьорът ни целуна репортерката Джени Суши, която после го съди за сексуален тормоз.

Още: Мощ: Само чудо ще спре Кубрат Пулев и Тервел Пулев - шансовете за загуби са нищожно ниски

ТВ излъчване

Двубоите в Коста Меса започват в 5 часа сутринта българско време на 15-и декември. Не е ясен точният час на битката, но bTV ще излъчва пряко срещата. Освен това Кубрат Пулев - Андржей Вавржик ще може да следите НА ЖИВО в Sportlve.bg .

Кубрат Пулев трябва да се пази: Защо съперникът му е по-добър, отколкото си мислим?

Точно преди 3 години: Антъни Джошуа счупи мечтата на Кубрат Пулев със свиреп завършек (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички