Кубрат Пулев преди двубоя: Качваме се на ринга и мачкаме, това е единствената цел


Кубрат Пулев преди двубоя: Качваме се на ринга и мачкаме, това е единствената цел
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

1461 0

Българската звезда в бокса Кубрат Пулев е крайно мотивиран да стигне до успеха срещу поляка Андржей Вавржик. Двамата излизат на ринга в Коста Меса, Калифорния в ранните сутрешни часове на 15-и декември. Кобрата заяви, че единствената цел е да победи и да мачка в двубоя.

Кубрат Пулев е уверен в силите си преди сблъсъка

Единствената цел пред Кубрат Пулев е да побеждава

"Чувствам се вълшебно, а и в крайна сметка няма значение как се чувстваме. Като я докараме дотук, качваме се на ринга и мачкаме. Това е единствената цел!", сподели Кобрата пред bTV.

Относно съперника си - поляка Андржей Вавржик: "Коректен човек, не е превъзбуден. След като удари първият гонг на ринга, тогава вече може да се види. След първия рунд, може да се каже как вървят нещата. Виждате, че много пъти в бокса има драматизъм. Като филм, в който има драма, екшън, комедия, всякакви жанрове. Затова боксът е така популярен, защото има всичко в него и нищо не се знае до последния гонг", като допълни, че очаква атмосферата да е, както в първия му мач зала "Хангара".

"Очаквам подобна атмосфера. Мисля, че ще бъде уникално! Ще има много българи, отделно противникът също е сериозен". По-рано кантарът показа, че Кубрат е по-тежък от съперника му и е достигнал най-високото си лично тегло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички