Първите думи на Тервел Пулев след спечелената титла


Първите думи на Тервел Пулев след спечелената титла
Снимка: БГНЕС

4243 0

Тервел Пулев записа най-сладката си победа в професионалната си кариера. Българинът успя да спечели шампионси пояс в 12-ия си мач - този на Европейския съюз, като професионалист и то по категоричен начин с нокаут във втория рунд срещу Леонардо Бруцезе. 

Тервел призна, че много му е помогнало в подготовката това, че за първи път е бил наясно кой ще е съперникът му няколко месеца преди битката: "Когато противникът пада във втория рунд, излиза, че е лесно, но смятам, че дългата подготовка оказа влияние.

Това е първият мач, в който знам от два месеца кой ще е съперникът ми, това оказва огромно влияние. Наистина много ми помогна, бях концентриран и сигурен в това, което правя. Когато тренирам за няколков варианта е по-различно, а сега бях насочен само към един протвиник".

"Истината е ,че той тръгна пръв настъпателно да взима инициатива, което ме накара да го срещам. Влязоха левите крошета, а той беше безпомощен", допълни Пулев, като разясни и за Михаил Таков, който вече е негов треньор.

"Таков добави неговото спокойствие, увавновесен е много. Аз съм съм такъв също и много си паснахме. Работили сме в националния отбор, нямаше нужда от време за сработка. За Задар не съм потвърдил, ще помисля и ще отговоря", заяви още Тервел. 

Може да следите битката Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички