Промоутърът на Кубрат Пулев: Хърн настояваше за клауза за реванш


Промоутърът на Кубрат Пулев: Хърн настояваше за клауза за реванш
Снимка: Instagram

2549 0

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм прогнозира шокираща победа за Кобрата срещу Антъни Джошуа, която ще разтърси събитията в тежка категория. 31-годишният Джошуа ще се изправи срещу задължителния претендент на IBF Пулев на 12 декември, което ще бъде първата битка на британеца от година след отмъщението му за единствената му загуба от Анди Руис през 2019 г.

"Свързан съм с всички. Включително Еди Хърн. Казах "не правете планове толкова бързо за битка Фюри-Джошуа, защото мисля, че Пулев ще победи Джошуа.  Позволете ми да обясня моята теория. Джошуа беше нокаутиран от Анди Руис, който е добър боксьор, но нищо особено. Той има бързи ръце, не е лош тежка категория, но не е и нещо особено. Той опустоши Джошуа и го нокаутира.

Тогава втората битка, какво се случи там? Джошуа тичаше по ринга, Руис беше празнувал толкова много и беше толкова затлъстял, че не можеше да го хване и това беше битката. Така че мисля, че Джошуа все още е уязвим, а Пулев е истински жилав, здрав - тежка категория", заяви Аръм.

Победата за Пулев би нанесла тежък удар върху перспективата Фюри да се изправи срещу Джошуа. "Хърн настояваше за клауза за реванш с Пулев. Защо според вас? Той знае какво може да се случи. Така че предполагам, че ако Пулев победи Джошуа, Джошуа ще избере условието за реванш и това ще направи втора битка между Джошуа Пулев и така Тайсън ще трябва да търси друг противник". А каква сума ще прибере Кобрата от двубоя с Джошуа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички