Промоутърът на Кубрат: Новината за Фюри-Джошуа е фалшива


Промоутърът на Кубрат: Новината за Фюри-Джошуа е фалшива
Снимка: Getty Images/Guliver

1460 0

Промоутърът на Пулев Боб Аръм обяви, че не смята за сериозна новината за договорка между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа за мач догодина. Той отрече да има подписан договор между двамата световни шампиони.

"Това по-скоро е фалшива новина. Джошуа има мач преди това - срещу Кубрат Пулев, който е много корав българин. А Тайсън ще направи трети двубой с Уайлдър, който също не е лесен мач. Нека първо минат тези мачове, а после може да договорим за нови договори.

Не разбирам как Джошуа може да се счита за сигурен за двубой с Фюри. Той ще бъде нокаутиран от Пулев, на база това, което видях от мачовете му с Анди Руис. Дали Джошуа е слаб? Не, но Руис не можа да нокаутира когото и да е, а го направи срещу него. Това означава, че брадичката на Антъни е стъклена и Кубрат ще докаже твърдението ми”, каза Аръм. Миналата седмица Еди Хърн обяви, че има голям пробив в преговорите за двубой между Фюри и Джошуа, като остават само дребни детайли преди подписването. Ето какви бяха неговите думи за дългоочаквания двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички