Промоутър разкри промяната в правилата за мача Майк Тайсън - Рой Джоунс Джуниър


Промоутър разкри промяната в правилата за мача Майк Тайсън - Рой Джоунс Джуниър
Снимка: Getty Images/Guliver

1647 0

Дългоочакваното завръщане на Майк Тайсън на ринга е само след часове. Преди двубоя се появиха твърдения, че в срещата между него и Рой Джоунс Джуниър няма да са позволени нокаутите. Един от собствениците на телевизията, която ще излъчва масовото събитие в САЩ, хвърли повече светлина и разкри кое правило ще е променено.

"Знам, че имаше някои слухове преди мача, за да бъда кристално ясен - WBC оценява мача. Може да има нокаут и ще има само един победител. Който казва, че няма да има съдия или че няма да има победител, не разбира или си има свои идеи. Единствената разлика е, че ръкавиците са 12 унции, има 8 рунди и рундовете са по две минути, а не по три. Това е.

WBC ще отбелязва резултата и на база на него ще има победител. Резултатът няма да се отрази на техните показатели като професионалисти. Извиняваме се за всякакви объркания и очакваме с нетърпение страхотната вечер" - сподели Раян Кавано.

А как опонентът на Майк Тайсън Рой Джоунс Джуниър веднъж нанесъл нокаут с ръцете зад гърба? (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички