"И сега имам буца в гърлото": Джошуа каза коя е най-болезнената му загуба


"И сега имам буца в гърлото": Джошуа каза коя е най-болезнената му загуба
Снимка: Getty Images

2886 0

Британската звезда в бокса Антъни Джошуа беше непобеден на ринга до 2019 година, когато загуби от Анди Руис доста изненадващо. Оттогава насам той се боксира 4 пъти и допусна 2 загуби - успя да победи само Кубрат Пулев през 2020 година и Джърмейн Франклин тази година.

Трите загуби на Ей Джей дойдоха срещу Олександър Усик на 2 пъти и веднъж срещу Руис. От "DAZN" го попитаха коя от тях е най-болезнена. Въпросът дойде преди мача му тази нощ срещу Робърт Хелениус.

Отговорът беше - втората загуба от Усик. Миналата година британецът се надяваше да си върне загубените титли, но претърпя поражение със съдийско решение.

"Втората битка с Усик. Уважавам го, но беше болезнено. Беше лошо представяне от моя страна. Според мен не трябваше да губя. Посветих живота си на този спорт, дадох му всичко", заяви Джошуа, без да се колебае.

"Дори сега, като говоря за това, имам буца в гърлото. Когато се отдадеш на нещо, не е лесно. В крайна сметка получаваме дължимото, само когато побеждаваме. В бокса няма място за сребърни медали", допълни боксьорът. А ето кога смята той да нокаутира Робърт Хелениус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички