Битката Антъни Джошуа - Хелениус: начален час, ТВ излъчване, програма, важна информация


Битката Антъни Джошуа - Хелениус: начален час, ТВ излъчване, програма, важна информация
Снимка: Getty Images

4124 0

Голямото събитие в професионалния бокс този уикенд е в Лондон. Днес (12-ти август) в зала "O2 Arena" в Лондон Антъни Джошуа влиза в лют дуел срещу Роберт Хелениус, а залогът за него е огромен - победа ще означава дуел срещу Дионтей Уайлдър (почти гарантирано) през декември, а загуба - почти сигурен край на голямата кариера. 

Джошуа - Хелениус НА ЖИВО в DAZN

За съжаление, двубоят, който трябваше да се проведе, беше срещу Дилиън Уайт, но заради положителен допинг тест Уайт отпадна, а с това - по всяка вероятност приключва и кариерата му. Хелениус не е за подценяване - изключително здрав финландец, който е сред най-неудобните съперници за "големите" в бокса. 

ТВ излъчване

Битката е последното събитие в програмата, организирана от "Мачруум". Очаква се да започне около 23:30 - 00:00 часа българско време, като единственият начин да гледаме двубоя е с регистрация и абонамент в DAZN - стрийминг платформата, която излъчва десетки спортове и всички мачове на Антъни Джошуа. 

Мачът на Джошуа - на живо в DAZN

За съжаление, българска телевизия няма да излъчи битката. Добрата новина е, че събитието не е "pay-per-view" и с месечен абонамент могат да се гледат редица събития в следващите 30 дни в DAZN (линк за регистрация и абонамент тук). 

Начало на мача

Двубоят стартира около 23:30 - 00:00. Цялото събитие можете да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg. 

Начало на програмата

В програмата влизат много мачове, като битките стартират още около 18-19 часа. Телевизионното излъчване обаче е с начален час 21:00 българско време в dazn.com. 

Кои са мачовете в програмата? 

Най-популярните имена, които ще се бият в Лондон, са Дерек Чисора и Филип Хъргович. Дуелите и на двамата се очакват със сериозен интерес, като и съперниците им изобщо не са за подценяване - особено този на Чисора (Джерълд Уошингтън). 

Джошуа - Хелениус НА ЖИВО в DAZN

Ето и кои са битките в Лондон: 

  • Антъни Дошуа - Роберт Хелениус 
  • Филип Хъргович - Демси МакКийн 
  • Джони Фишър - Хари Армстронг 
  • Дерек Чисора - Джералд Уошингтън 
  • Кембъл Хатън - Том Ансел 
  • Майси Роуз Кортни - Джема Руг 
  • Джордж Лидард - Радек Русал 
  • Брендън Скот - Луис Норман

Колко пари ще получат Джошуа и Хелениус? 

Антъни Джошуа за пръв път в кариерата си от двубоите преди да стане шампион ще вземе под 10 милиона паунда. Неговият гарантиран хонорар е 8 милиона паунда, докато за Роберт Хелениус - 1.5 милиона паунда. 

Джошуа - Хелениус НА ЖИВО в DAZN

Двамата щяха да удвоят хонорарите си, ако бяха продадени над 800 хиляди "pay-per-view" пакета, но след отпадането на този вариант, хонорарите им са фиксирани. 

Антъни Джошуа срещу Роберт Хелениус НА ЖИВО 

Можете да гледате битката между двамата гиганти в тежка категория на живо в платформата DAZN (линк за абонамент). Ако все пак не можете да гледате битката, можете да следите Антъни Джошуа - Роберт Хелениус НА ЖИВО в Sportlive.bg

 DAZN - стрийминг платформа №1 за бокс и спорт

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички