Приключил с бокса? Треньорът на Уайлдър обяви евентуалните му следващи съперници


Приключил с бокса? Треньорът на Уайлдър обяви евентуалните му следващи съперници
Снимка: GettyImages

3531 0

Треньорът на Дионтей Уайлдър - Малик Скот, не е паднал духом след загубата на бившия шампион на WBC в тежка категория от Джоузеф Паркър. Задачата пред Скот е да върне боеца в правилното психофизично състояние.

Все пак той спомена евентуалните следващи съперници на "Бронзовия бомбардировач", с което даде да се разбере, че Уайлдър не смята да се отказва от бокса.

"И така, какво имаме? Имаме Анди Руис, който все още е наоколо, Усик и Фюри, а Даниел Дюбоа вече също е в много добра позиция. Като цяло, има няколко момчета", каза Скот на въпрос с кого може да се бие неговият възпитаник занапред.

"Но най-важното за мен е, че Дионтей е добре духовно, умствено и физически едновременно. Това ме тревожи повече, защото знам, че когато Дионтей е напълно наред, нито едно от тези момчета не е способно да го победи", допълни треньорът.

"Сега, след такова поражение и представяне, наистина не искам да предизвиквам никого от тях. Фокусирам се върху по-голямата картина: че Дионтей се върна към нормалното в духовен, ментален и физически план", завърши Скот. А ето защо се предполага, че Уайлдър е бил толкова слаб срещу Паркър. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички