Дионтей Уайлдър се изсмя на Антъни Джошуа и се оправда за загубата от Паркър


Дионтей Уайлдър се изсмя на Антъни Джошуа и се оправда за загубата от Паркър
Снимка: Getty Images

3343 0

Дионтей Уайлдър говори отново след изненадващата си загуба от Джоузеф Паркър в боксовата галавечер "Денят на Страшния съд" в Рияд. Главното събитие за вечерта бе сблъсъкът между Антъни Джошуа и Ото Валин, като бившият световен шампион спечели без проблем.

Заради поражението на Уайлдър обаче пропадна многомилионен сблъсък с Ей Джей, който трябва да се състои през март месец идната година. Срещу Паркър той бе много далеч от най-добрата си форма и след 12 рунда загуби след съдийско решение.

Уайлдър вече започна с оправданията

Още: AJ намекна, новият треньор потвърди: Антъни Джошуа иска трети мач срещу Усик

Веднага след загубата той отказа да се оправдава, но няколко дни по-късно заяви: "Времето ми изтече поради бездействие. Разочарован съм, защото знам, че съм много по-добър боец от него. Проведох толкова страхотен тренировъчен лагер, толкова страхотен спаринг и когато се качих на ринга всичко беше изключено, умът и фокусът ми бяха изключени".

"Нараних го няколко пъти, но някои удари просто пропуснах. Това беше колебание и не можех да разбера защо. Той ме хвана в зашеметяващ момент (б.ред. в осми рунд). Отпаднах за една минута, по д*волите, не знам какво се случи".

Ударът дойде, но не беше нещо, което ме нарани, нито един от неговите удари изобщо не ме смути, усмихнах се, връщайки се в ъгъла си. Но такива неща не трябва да се случват... Паркър не е по-добър от мен, той не е дори близо до мен. В този момент победи заради моето бездействие".

Подигра се на Джошуа, не искал мач с него

Уайлдър смята, че Джошуа го е страх от бой с него

Още: Антъни Джошуа нарушава свое правило заради Усик - Фюри, очаква "черешката на тортата"

Преди битката беше известно, че Джошуа и Уайлдър са подписали договор за среща на 9 март, ако и двамата излязат победители. Сега обаче американецът предположи, че поражението му е вдъхновило Ей Джей за победа и каза, че дори се е смял зад кулисите.

"Те наистина не искат тази битка. Когато загубих, видяхте ли колко щастлив беше той? "Сега мога да избягам. Избухнах в смях, казах: "Това п***е е щастливо като дявол. Накарах го да може да се представи така". А той си каза: "Не трябва да се бия с Уайлдър", допълни американският боксьор, който бе сравнен след загубата със "Спондж Боб".

Контузия е виновна за ужасяващото представяне на Дионтей Уайлдър срещу Паркър

Антъни Джошуа с прогноза кой ще победи между Фюри и Усик

Анди Руис си пожела трилогия с Джошуа, разочарова се от мача с Валин

ВИДЕО: Боксов промоутър анонсира трансфера на Роналдо в английски гранд

Съсипаха Дионтей Уайлдър от критики, сравниха го със "Спондж Боб" (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички