Пращан ли е в своята кариера Тайсън Фюри досега 2 пъти в нокдаун за един рунд?


Пращан ли е в своята кариера Тайсън Фюри досега 2 пъти в нокдаун за един рунд?
Снимка: Getty Images

3582 0

Британската звезда в бокса Тайсън Фюри нокаутира Дионтей Уайлдър в Лас Вегас и запази колана си на Световния боксов съвет в тежка категория. В един момент обаче успехът на Циганския крал не изглеждаше изобщо сигурен, след като той бе пратен 2 пъти в нокдаун в един рунд.

Това се случи в четвъртата част на мача, но и двата пъти Фюри успя да се изправи навреме и да продължи битката, за да стигне до победа в крайна сметка. Любопитното е обаче, че никога досега в кариерата си британецът не е падал на пода 2 пъти в рамките на един рунд, твърди ESPN.

Както е известно, Тайсън е безгрешен в своята кариера в категорията и вече в 32 битки не е претърпявал поражение. Той има и само едно равенство, което записа в първия си мач срещу американеца, провел се през 2018 година. Последният път, когато Фюри бе пратен в нокдаун, бе именно тогава - в 12-и рунд. Ето как Фюри беше проснат на земята в Лас Вегас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички