ВИДЕО: Бруталният нокаут на Фюри, сложил край на трилогията с Уайлдър


ВИДЕО: Бруталният нокаут на Фюри, сложил край на трилогията с Уайлдър
Снимка: GettyImages

37302 0

Тайсън Фюри остана на върха на боксовата пирамида, след като британецът отново изнесе лекция на Дионтей Уайлдър и го нокаутира в 11-ия рунд, за да се поздрави с 31-и успех в своята кариера в професионалния бокс

Фюри изигра поредния си брилянтен двубой, въпреки че не изглеждаше в толкова добра форма, демонстрирана по време на победата в предишния двубой, дошла с нокаут в 7-и рунд. И този път обаче Уайлдър нямаше никакъв отговор на класата и техниката на своя съперник. 

Циганския крал направи своята масирана акция в диапазона между 7-и и 11-ия рунд. Той изтощи максимално своя съперник, в 10-и рунд успя да го прати и в нокдаун преди да настъпи момента на истината - нокаут в 11-ия рунд, гарантирал непобедения статут на Фюри. 

Тайсън стартира силно 11-ия рунд и беше целеустремен към това да нокаутира своя съперник. Уайлдър усети това и се опита да контрира, но в центъра на ринга Фюри спипа опонента си и започна атаки с десни удари. Дионтей успя да се свие и да избута опонента си в ъгъла, но това се оказа грешка. 

Фюри успя да се извърти и, въпреки че не уцели с ляво кроше, веднага замахна с дясно кроше, което намери Уайлдър право в целта - тежък удар, поредно падане за Фюри и този път край на мача, след като съдията прекрати мача, виждайки как Уайлдър лежи неспасяемо на ринга. Ето и самите кадри (вижте пълен репортаж от невероятната победа на Фюри над Уайлдър, като последвате линка): 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички