Потвърдиха завръщането на Майк Тайсън на ринга


Потвърдиха завръщането на Майк Тайсън на ринга
Снимка: Getty Images/Guliver

2611 0

Легендата в тежка категория Майк Тайсън ще направи своето завръщане на ринга на 53-годишна възраст с двубой срещу 48-годишния Шанън Бригс. Новината бе потвърдена от бившия двукратен световен шампион в категорията Бригс в социалните мрежи.

"Току-що говорих с Майк Тайсън, ще го направим, аз и Майк. Ще се случи, официално е, ще го видите. Аз и Тайсън ще сложим ръкавиците, ще се бием в джунглата. Нашите юмруци ще говорят", заяви Бригс, който за последно се е бил през 2016 година.

Тайсън, който бе един от най-страховитите боксьори в края на 80-те и през 90-те години, започна да се готви за завръщането си на ринга преди няколко седмици, като се очакваше, че той ще се изправи в демонстративен мач с бившия си голям съперник Ивендър Холифийлд, който го победи два пъти преди повече от 20 години.

Бригс обаче твърди, че в крайна сметка Тайсън ще се бие с него. "Това ще бъде за благотворителност, ще бъде шоу, искам хората да разберат. Всички знаем, че ще е демонстративен мач и ще проверим какво ни е останало в резервоара", обясни Бригс.

А коя любопитна лига предложи 20 милиона долара на Тайсън, за да се бие отново, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички