Плашещо: 18+! Ударът, с който Джошуа можеше да убие Нгану (ВИДЕО)


Плашещо: 18+! Ударът, с който Джошуа можеше да убие Нгану (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

11329 0

Първата голяма битка в бокса за 2024-та година противопостави Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану. Галавечерта за събитието в Саудитска Арабия (Рияд) бе очаквана с огромен интерес и предложи някои зрелищни и оспорвани битки. Интрига обаче нямаше в основното събитие.

Там бившият световен шампион Ей Джей просто разби ММА легендата и не му остави никакъв шанс. Камерунецът започва уверено в мача след впечатляващото си представяне срещу Тайсън Фюри, от когото загуби след спорно съдийско решение. Ентусиазмът му обаче бързо бе секнат.

Бруталният нокаут на Джошуа срещу Нгану

Още: Обирът на вечерта! Епичен обрат срещу легенда бе спрян от скандални съдии на галата на Джошуа и Нгану (ВИДЕО)

Джошуа разби Нгану

След като Джошуа блокира опит за кука още в първия рунд, нанесе десен прав и повали своя съперник в нокдаун секунди след старта. Той го прати на земята и във втория рунд, а секунди след втори нокдаун последва и нокаут - удар, след който мачът просто нямаше как да продължи.

Британецът записа един от най-впечатляващите си успехи, а десният, с който нокаутира опонента, бе буквално плашещ. Той го нацели право в целта, а Франсис Нгану се приземи притеснително безжизнен на ринга, след което реферът бурно размаха ръце за край. Имаше първоначални притеснения за здравето на камерунеца, но впоследствие той се оказа добре.

Още: Изненада: Непобедим руснак си намери майстора! Изпусна голяма титла след пердах на галата на Джошуа и Нгану (ВИДЕО)

Гледката е брутална и не се препоръчва за всеки - можете да видите кадри от финалния удар на Антъни Джошуа по-долу в материала. С тази си победа той определено затвърди мнението, което се създаде след сблъсъка му срещу Ото Валин.

А именно - че се завръща към най-силните си години, когато бе свръхагресивен и нокаутираше своите опоненти. В последните му два мача нямаше и помен от онова предпазливо дебнене в последните години, след което печелеше или губеше по точки.

Лудост на галавечерта на Джошуа - Нгану: Боксьор остана с едно око, а съдията не спря мача (ВИДЕО)

Това бе 28-а победа за Ей Джей на професионалния ринг, като 25 от тях са след нокаут. Той има и три поражения (едно от Анди Руис след нокаут и две от Олександър Усик след съдийски решения). Вижте и всички нокаути и най-интересното от галавечерта Джошуа - Нгану (ВИДЕО).

"Танц в несвяст": Сам не повярва, че е на крака след този удар, но спечели на галата на Джошуа (ВИДЕО)

Чудовищен край в 1-ви рунд: Убийствената кука от галата Джошуа - Нгану на забавен кадър (ВИДЕО)

След кръв и драма: По-малкият Фюри остава без загуба! Победи на галата на Джошуа и Нгану (ВИДЕО)

Див старт на галата Джошуа - Нгану: Нокаут, но секунда СЛЕД това брутален ъперкът (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички